Godstaxa
5out of 5
(8 Bedømmelser)
 • 1 Opgaver i alt
 • 0 Afsluttede opgaver
 • 8 Bedømmelser
About Godstaxa
Profilen har ingen beskrivelse.
Where is Godstaxa
Godstaxa Bedømmelser(8)   Skrive en anmeldelse

 • "God service Søde og dygtige flyttemænd der kom på slaget 10 som aftalt."
 • Åse Sandie Turner Eksterne anmeldelser
  "Nem, billig,hurtig og professionel flytning Fantastisk god oplevelse Jeg er lige flyttet i hus og ledte efter flyttefirmaet, der var effektivt, pålideligt,forsikret og selvfølgelig billigt. Fik tilbud fra 5 firmaer og valgte at kontakte Godstaxa og få en snak. De opfylder alle betingelserne og er utrolig søde at tale med. Selve flytningen gik lynhurtigt og folkene var 100 % effektive hele tiden. Ikke engang et enkelt vinglas var gået i stykker ! Flyttekasserne blev både leveret og afhentet efter brug.Kommunikationen med Godstaxa var fantastisk og der blev ringet tilbage indenfor minutter, når jeg havde lagt besked. Desuden var prisen langt billigere end de større flytteforretningers. Jeg er mere end tilfreds og vil anbefale alle at ringe til Godstaxa først, hvis de har brug for hjælp til flytning og anden transport. De vil blive glædeligt overraskede. Havde givet 10 stjerner,hvis det var muligt!"
 • Camilla Khafi Eksterne anmeldelser
  "Kan klart anbefales Vi havde fået lovning på 2 mænd, der dukker 3 op. De får tømt hjemmet på kort tid, og møbler bliver pakket pænt ind. Alt er nået helt frem og har ikke så meget som en skramme. Vil klart anbefale dem, lav pris og højt humør."
 • "De har overholdt alle aftaler. Nem kommunikation. Hurtige flyttefolk, der passede godt på vores ting. Ingen skader eller skrammer. Depositum for flyttekasser returneret uden problemer."
 • Kenneth Nielsen Eksterne anmeldelser
  "Meget effektive og forsigtige, kan varmt anbefales!"
 • Lars Linnebjerg Eksterne anmeldelser
  "Vi havde Godstaxa til at flytte for os i fredags. De blev desværre forsinket 1,5 time, da deres bil var gået i stykker, men vi blev informeret af flere gange, så vi hele tiden var opdateret. De to flyttemænd som flyttede vores 79 kvm. Lejlighed var effektive, venlige, og passede virkelig godt på vores ting. Trods nogle besværlige møbler, så var de venlige. Vi ville ikke betænkes os ved at hyrer Godstaxa en anden gang. Virkelig god service! :)"
 • Katrine Hallgren Frederiksen Eksterne anmeldelser
  "Meget serviceminded virksomhed! Jeg skulle have noget hentet i Næsby, og da døren var låst, kørte de videre til næste kunde, men vendte tilbage, da jeg fik styr på det med døren. Fedt!"
 • Eva Riis Eriksen Eksterne anmeldelser
  "Venlige, effektive og hurtige. Venlige, effektive og hurtige flyttemænd. Tog lidt mere med end aftalt uden kommentar. Anbefaler dem gerne til andre."
Godstaxa Opgaver tildelt
  Opgaven blev ikke fundet