Om os - flyttetilbud online

 

FlytteBud.dk er en opgaveportal, der skaber kontakt mellem kunder og flyttemænd, der vil have adgang til din opgave, samt tilbyde dig uforpligtende tilbud.

Vores formål: at skaffe kunderne de bedste flyttetilbud

Vi ved fra erfaringer, at det kan være utrolig hårdt og stressende at stå helt selv med alt flytning, og du tænker sikkert at en flyttemand er alt for dyr, så derfor vil du helst undgå at skulle betale en masse penge for et flyttefirma. Vi har så gjort det muligt via vores hjemmeside, at du, som flyttekunde, kan få det absolut bedste flyttetilbud online på hjemmesiden. FlytteBud.dk er søstersiden til FlyttePris.dk og begge hjemmesider ejes af flyttemænd, hvilket gør at de kan give dig deres bedste flyttetilbud, fordi der ikke er en mellemmand, som du skal betale en stor del til. Vi vil derfor gerne tilbyde dig en hjælp, fra professionelle flyttemænd, til den opgave som du skal have udført.

Fuldt overblik via alle enheder

Vores hjemmeside er let og brugervenlig, og flyttemændene vil altid have adgang gennem FlytteBud.dk til at se de opgaver, som du slår op, om de enten sidder ved computeren eller er på deres mobile enhed. Vi har gjort det muligt for flyttemændene at tilbyde kunderne de skarpeste priser på markedet, og via vores hjemmeside, får flyttemændene her et fuldt overblik over alle opgavernes detaljer.

Kæmpe rabatter

For at du kan få de gode flyttetilbud, så kan vi fortælle at dette er muligt, fordi at flyttemændene vil spare utrolig mange penge på de reklameringer de får. Så flyttemændene har derfor mulighed for at tilbyde deres kunder nogle billige priser til at flytte for, da rabatterne bliver givet til kunderne.

Dét du får ud af at bruge vores online service, er muligheden for at sammenligne de tilbud, som du får fra flyttemændene, og vælge den bedste efter dit behov. Du vil ikke alene spare penge, men du sparer også tid på at skulle ringe rundt til forskellige flyttemænd.