Blog Details

Til flyttemænd

Kære flyttemand, 

Vi glæder os til at tilbyde dit firma spændende opgaver.

Det er gratis at være medlem af vores portal, men vi skal kunne tjene et lille beløb for at kunne dække udgifterne og holde portalen kørende. Vores indtjening kommer i takt med at dit firma også tjener penge. Derfor tager vi en kommission på blot 8% af de opgaver du vinder.

Derudover tilbyder vi andre tjenester på portalen, med henblik på at gøre det nemmere for dit firma at øge jeres omsætning og bygge et godt online ry.  

 

Herunder kan I se en liste over de tjenester I kan benytte på vores portal med priserne.

 

Prisliste 

At sende budbesked til kunden: fra 20 kr.

Minimum bud på en opgave: 1500 kr.

Kommission når buddet er minimum eller derunder: 30%

Kommission når buddet er over 1500 kr.: 8%

Køb af kontaktinformationer: 199 kr.

Sende privatbesked til kunden udover budbesked: 199 kr. Det er dog gratis at korrespondere med kunden, når det er kunden selv der har taget initiativet til at kontakte.Følgende budpriser er gældende:

Minimum saldo: Du skal som minimum have 1000 kr. på din konto, for at kunne byde på opgaver. Det er for at sikre, at der vil være saldo nok på din konto, så der kan trækkes kommission såfremt du vinder de opgaver du har budt på. 

Inviter en gammel kunde, der ikke er anskaffet gennem vores portal for at få bedømmelse: 99 kr.

Vi forbeholder os retten til at ændre priserne, så frem vi finder det nødvendigt.

 

Det at drive en portal

Som indikeret før, koster det penge i lønninger, annonceringer, udvikling og m.m. for at holde en portal kørende, prøver vi at holde det maksimalt fair overfor vores samarbejdspartnere, ved at kræve betaling kun når man først har fået noget ud af portalen. Vi har derfor forholdsregler for at kunne sikre os, vores andel af transaktionen og har dermed lukket alle smuthuler for at sikre os at ingen kan komme udenom vores systemer.

 

Konsekvenser ved snyd

Vi har sikret os for snyd ved  bl.a. at have fuld overblik over samtlige forespørgsler der kommer ind og derefter lave en opfølgning med kunderne der sender disse forespørgsler. Vi opfordrer til at vores samarbejdspartner viser anstændighed i samarbejdet og vi har derfor nul-tolerance for snyd og forbeholder os retten til at udelukke firmaer, der vil snyde med kommission eller andre tjenester på portalen og herefter tilbageholder vi restsaldo, der måtte være indestående på det respektive firmaprofiler.  

Denne side bliver løbende opdateret, hvorfor vi tager forbehold for ændringer